Bemutatkozás

Rólunk

Professzionális hőszivattyúk

Elérhető: raktárkészleten

A hőszivattyúk iránti igény az elmúlt években jelentősen megnőtt, ahogy az emberek egyre inkább keresik az energiahatékonyabb és környezetbarátabb fűtési és hűtési megoldásokat. Vállalatunk a hőszivattyúk területén élen jár., A legújabb technológiákat és innovációkat képviseljük, hogy termékeink megfeleljenek a folyamatosan növekvő igényeknek.

Terralux hőszivattyúk széles választékát kínáljuk ügyfeleinknek, legyen szó akár lakossági, kereskedelmi vagy ipari alkalmazásról. Mindegyik hőszivattyúinkat az energiahatékonyság, a megbízhatóság és a tartósság szem előtt tartásával terveztük és gyártottuk.

Ügyfeleink igényei szerint személyre szabott megoldásokat kínálunk, amelyek tökéletesen illeszkednek az adott környezetbe és szükségletekhez. Egyedi tervezésű rendszereink lehetővé teszik a felhasználók számára, hogy jelentős energia- és költségmegtakarítást érjenek el a hagyományos fűtési és hűtési módszerekhez képest.

A Terralux hőszivattyúkat, a beépített kaszkád vezérlés alkalmassá teszi arra, hogy a legnagyobb 20Kw-os hőszivattyú teljesítmény fölött is, több készülékkel tudjunk válaszolni a felmerülő igényekre. 

A hőszivattyúink mindegyike megkapta a Keymark minősítést, amit csak a legjobb minőségű és legenergiatakarékosabb hőszivattyúk kaphatnak meg. A vizsgálatot végző független tanúsító szervezet ellenőrzi a termék minőségét, energiahatékonyságát. Ahhoz, hogy ezt a bizonyítványt megszerezze egy termék, az Európai Unió követelményeinél sokkal szigorúbb ellenőrzésen kell átesni.

Átfogó szaktudásunk és ügyfélközpontú szemléletünk révén ügyfeleink biztosak lehetnek abban, hogy a választott hőszivattyú kiváló minőségű és innovatív technológiával készült, és extrém magas megbízhatósággal működik. Vállalatunk elkötelezetten dolgozik azon, hogy javítsa az életminőséget és az energiatakarékosságot. Környezetbarát hőszivattyú rendszereinkkel támogatjuk ügyfeleinket a fenntartható jövő felé vezető úton.

0 év
Garancia
0 %
Terméktámogatás

Terméktámogatás

Regisztrálja készülékét a gyártói garanciáért

Szerelők,
tervezők

Szervizek,
forgalmazók

Katalógusok,
tanúsítványok